Ni förstör mig

Måste skriva essä. Måste skriva reportage. Skriver blogg.

Nåväl. Jag hatar folk som alltför ofta kläcker ur sig "OJ, OJ, obekväm tystnad!"

Varför gör ni så? Varför i helvete beter ni er på det här viset? Det är aldrig obekvämt INNAN ni säger såhär. In fact, det är en helt vanlig tystnad. Man äter, tänker på annat, kollar på någonting... och helt plötsligt hör man denna mening tätt följt av ett krystat/obekvämt/märkligt skratt.

Alltså. Jag var inte alls obekväm. Jag var bara tyst. Ibland är människor är det. Dock är allt obekvämt och jobbigt efter den här personens galna utbristande.

Snälla, sluta. Ni som gör så här borde skickas på socialt träningsläger på någon gudsförgäten ökenbas i mellanöstern.

Kommentarer
Postat av: Louise

det känns som om jag skulle kunna vara en sån som utbrister en sån kommentar.. Sorry. Dock inte när du är med. Förhoppningsvis 8)

Postat av: Louise

men alltså det är i och för sig bara när det verkligen är en obekväm tystnad, när alla känner det samtidigt som ingen vågar göra nått åt det. Då skulle jag kunna klämma in en liten kommentar för att lätta upp stämningen. Kanske. Annars har jag inte så mycket emot att vara tyst. 8)

2009-12-09 @ 00:45:01
URL: http://lphant.blogg.se/
Postat av: Therese

Men jag förstår ju ifall någon säger det när det verkligen är obekvämt och ALLA känner det. Alltså, jag är ju inte dum i huvudet.Det som jag hatar är när folk säger det åt en helt vanlig tystnad. Jag brukar svara det med att fortsätta vara tyst. För alltid.

2009-12-09 @ 01:11:18
URL: http://tereezu.blogg.se/
Postat av: Isak

Jag skulle vilja säga att man ALDRIG får säga det. Never. Ever. Lite som uttrycket "vad gör det om hundra år?". ALDRIG.Remember this

2009-12-09 @ 11:57:44
Postat av: cizsi

sv: för att du vill ha tag på mig 2 på natten, jag har ett jobb att sköta serdu ;) men hör gärna av dig innan 12 så lyssnar jag :)

2009-12-09 @ 14:16:06
URL: http://coestman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback