ICE, ICE, BABY!

Ifall man är tillsammans med någon måste man ha en låt. En låt som man kan kalla vår låt. Antingen växer den låten fram genom olika händelser, och det faller sig helt naturligt att just den låten är vår låt. Eller så sätter sig båda parterna i förhållandet sig ner och bestämmer helt enkelt vilken låt som definiera dem.

Alternativ 1 är mest romantiskt och känns kanske lite mer 'äkta'. Problemet med det alternativet är att det kan bli en låt som inte är hundra procent kärleksfull. Man kan få en låt som egentligen handlar om att göra slut. Jag talar av egen erfarenhet. Vi fick en låt som var olycklig och hemsk. Förvisso ganska fin på sina ställen, men kontentan handlade om att vara pseudo-kär och olycklig. Vi kunde dock inte göra någonting åt detta för det var VÅR låt. Den hade valt oss, och inte tvärtom.

Alternativ 2 är oromantiskt men praktiskt. Man kan girigt välja bland världens alla låtar. Plocka den låt som helt enkelt är finast och har bäst text. Jag har själv en perfekt låt som jag sparar till någon framtida partner. Jag funderar på ifall jag ska lägga fram förslaget till honom praktiskt och förhandlingsmässigt eller ifall jag ska försöka lura honom till alternativ 1. Alltså, att jag ser till att den låten väljer oss. Jag smyger in den här och var, och min framtida respektive måste helt enkelt inse att det är VÅR låt. Vad tycker ni? Genialt eller sinnessjukt?

En annan rolig grej vore ifall man har en sjukt OTIPPAD låt. Och med otippad menar jag 'Ice, ice baby' med Vanilla Ice. Inser ni hur jävla roligt det skulle vara? Ifall den (mot förmodan) skulle spelas på radio utbrister man tårögd och gravallvarlig; "Älskling, de spelar VÅR låt!"

Det här ska ju givetvis utföras när andra människor än själva paret är närvarande. De andra människorna skulle nämligen tycka att man vore sjuk i huvudet. Och som vi alla vet, folk som tycker att man är sinnessjuk = KUL!!!
Kommentarer
Postat av: trace

Det är genialiskt FÖR att det är sinnessjukt!

Postat av: c@

Jag skulle uppskatta om samtliga kommenterare (vilka brukar bli runt 5 per inlägg) kan skriva sin nuvarande (om denna existerar), sin bästa samt sämsta "partnerlåt". Läs inte fel nu. PARTNER, INTE "party"./katten

2009-11-15 @ 16:32:48
Postat av: trace

haha min bästa partylåt är "time of my life"

2009-11-15 @ 20:24:17
URL: http://dramaticplans.blogg.se/
Postat av: katten

okej. då börjar jag då.bästa partnerlåt:

the verve - the drugs don't worksämsta (som jag kan tänka mig, inte som jag faktiskt haft):

vengaboys – boom boom boom boomnuvarande:

ickeexisterande. thats right, det omöjliga är möjligt; katten är singel.NOW YOU GO.

2009-11-17 @ 11:53:35
Postat av: Therese

Intresset för din utmaning verkar lågt. Jag tar därför på mig att utföra den.bästa partnerlåt:

panic at the disco - nine in the afternoon

(svårt val dock. finns hur många bra som helst)sämsta:

martin - du är så yeah yeah wow wow

(vore dock sjukt roligt ifall man hade den)nuvarande:

finns inte.bonus! bästa göra slut-låt:

weezer - the damage in your heart

2009-11-17 @ 22:31:38
URL: http://tereezu.blogg.se/
Postat av: Louise

hm... jag skulle nog försöka smyga in en låt av dr bombay som 'vår' låt. 'Rice & Curry' är ganska tårdrypande och vacker, när man tänker efter..

2009-11-19 @ 23:35:15
URL: http://lphant.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback