Hallå, det handlar om en grej som faktiskt är skitviktig

Jag har ett dilemma. Eller nej, jag har ett DILEMMA. Med versaler.

Det finns ett sms som jag väldigt gärna vill skicka just nu. Jag är också övertygad om att mottagaren till detta sms sover. (Klockan är ju ändå 03.00). Ska jag skicka det ändå?

Förut skulle jag inte ha ägnat det här en tanke. Jag skulle givetvis ha skickat sms:et. Nu har det dock kommit till min kännedom att vissa personer vaknar av sin sms-signal. Jag väcker alltså folk med mina nattsms. Så får det ju inte gå till!

Personligen älskar jag att få nattsms, då jag tycker om att läsa dem på morgonen. Jag vaknar alltså aldrig av något sms. Jag har inte på ljudlöst, kan nämnas.

Är det jag som sover tungt? Är det ni som sover lätt? Får man sms:a på natten? Det är ju inte direkt som att ringa? Är jag dum i huvudet? Kommer jag att glömma bort detta superviktiga sms ifall jag inte skickar det just NU?

Behöver jag vänner som aldrig sover?

Kommentarer
Postat av: Jenny

Personligen anser jag att du får skicka hur många sms du vill klockan tre på natten. Vem gillar inte att ha ett meddelande i telefonen när man vaknar på morgonen liksom?

Du kan nog inte alltid förvänta dig att få ett svar direkt mitt i natten dock, eftersom de flesta, som du säger, sover då. :p Eller så kanske du får ett jätteskumt svar från någon som egentligen inte är tillräckligt vaken för att skicka sms men gör det ändå. Såna är roligast!

Haha gillar ditt dilemma :) Kram!

Postat av: Therese

Haha, jag förväntar mig aldrig svar. I alla fall inte på en gång. Jag vill bara förmedla informationen så fort som möjligt, så att jag inte glömmer den. :) Men jag kan ju inte hålla på och sms:a på nätterna ifall folk vaknar, that's just evil. Hehehee. Jag ska alltså inte väcka dig något mer. Hugz!

2010-04-07 @ 23:44:55
URL: http://tereezu.blogg.se/
Postat av: Jenny

Haha det är lugnt. Nästa gång kanske jag till och med lyckas få iväg svaret också när jag har skrivit det!

2010-04-08 @ 21:22:59
URL: http://jenandbinky.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback