Tankar angående Paradise Hotel

I kväll såg jag givetvis le grande finale av allas vårt Paradise Hotel. Jag tänkte köra en liten Alex Schulman-grej och kort skriva ner vad jag känner angående det hela.

- Tilde Fröling. Vad gör hon där egentligen? Hon känns för seriös för programmet i fråga. Hon ser alltid ut som att hon har gått till fel inspelning. Hon är för övrigt väldigt överflödig och har kanske två meningar att yttra vid varje program. Kan även nämnas att det är samma meningar varje vecka. "Hur känns det här då?", frågar Tilde med illa spelat allvar efter att någon har valts bort vid parcermonin. Vi vill inte veta hur det känns Tilde, vi vill veta varför Cimon är så förtrollande. Och om han är singel, möjligtvis.

- Varför bestod själva finaltävlingen av att de gamla deltagarna skulle rösta på vilka som skulle vinna? Det blev ju jättemärkligt. De som har spelat bäst är ju uppenbarligen inte omtyckta av de deltagare som de har skickat hem. Det hela resulterade ju i att Patrick som har glidit sig igenom det hela vann. Och ja, Jackie som bara har varit överallt hela tiden och inte riktigt haft någon koll på någonting någonsin.

- Varför ser Andreas så obekväm ut hela tiden? Varför håller han alltid på att avlida? Gå sönder? Falla isär? Det verkar jobbigt. Och varför är Franscesca så arg hela tiden? Varför ser hon ut som att hon vill slå ner alla? Varför känns det som att hon vill slå ner mig?

- Och slutligen, vad är det med det här jävla hjärndöda programmet som är så sjukligt beroendeframkallande? Varför vill jag ha en ny säsong NU, NU, NU, helst nyss?

Kommentarer
Postat av: Charlotte

Bara jag som reflekterat över att francesca ser ut som en enäggstvilling (ja jag vet att det är omöjligt) till ronaldinho ??

2010-02-03 @ 08:39:46
Postat av: Cecilie - Bloggvärldens mest musikfyllda blogg

Hahaha bra skrivit!

Postat av: Mattias

hej vilken fin blogg du har, hur är läget idag? =)

2010-02-03 @ 09:05:45
URL: http://mattiasdeluxi.blogg.se/
Postat av: Maja

Är ganska så glad att jag bara såg ett avsnitt:)

2010-02-03 @ 09:36:54
URL: http://mcaria.blogg.se/
Postat av: Therese

Charlotte:

Herregud! Det är ju sant! Vad obehagligt.Cecilie:

Well, thank you!Maja:

Du har missat så mycket. Believe you me.

2010-02-03 @ 19:02:12
URL: http://tereezu.blogg.se/
Postat av: Louise

Ja, Tilde har alltis känts malplacerad i Paradise hotel. Varför hon? Varför?Men vad gjorde Pontus där, skulle jag vilja veta? Och varför i helvete lät dom Franscesca komma tillbaka? Var hon underhållning för någon alls? Bittra jävel..

2010-02-04 @ 23:23:48
URL: http://lphant.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback