Tystnad

Har jag helt och hållet gett upp den här bloggen? Lämnat den som om det vore en sommarkatt? Är den mager och eländig nu?

Nej då. Jag har bara inte haft tid eller lust. Jag har för många artiklar att skriva. För många böcker att läsa. För mycket vin att dricka. För många känslor att känna.

Nej, men skämt åsido. Jag har varit i en liten svacka. Jag vet inte om det är bättre nu, men snart är jag nog tillbaka helt och hållet. Jag gillar i alla fall bokrean just nu. Jag väntar en ymnig och bokfylld leverans från CDON och det gör mig glad. Jag får inte lyssna på musik längre, och därför tröstar jag mig med böcker.

Just det. Jag har nämligen fått tinnitus. Föga förvånande med tanke på att jag har haft hörlurar i öronen med alldeles för hög musik under alldeles för många timmar av dygnet. Jag måste därför använda öronproppar hela tiden nu. Det går inte direkt att bota det hela, men det går eventuellt att lindra genom att undvika ljud i största allmänhet under en period.

Jag har dock bara i öronpropparna när jag är hemma och är ensam. Jag tyckte nämligen att det kändes lite jobbigt att tvångsutbilda alla i min närhet i teckenspråk.

Nåväl. Det är vad som händer just nu. Jag tänker dock återkomma snarast för att förgylla er vardag med mina ödmjuka blogginlägg. Följ mig på
Twitter så länge, jag är nämligen mycket mer aktiv där.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback