Angående Willy från Bygglov

Jag har från första stund jag såg Bygglov ogillat Willy. Jag har inte riktigt kunnat förklara varför, men jag har känt ett stort obehag inför den mannen. Det finns någon subtil egenskap hos honom som orsakar stora blödande hål i mina sinnen.

Jag slog på TV:n tidigare i kväll och såg till min förfäran att han medverkade i Let's Dance. Det var mycket jobbigt och jag tvingades inse att jag aldrig mer skulle kunna se programmet. Varför valde de just honom ifrån Bygglov? Kunde de inte ha tagit den andre karln från programmet? Den yngre? Eller den där kvinnliga inredaren som jag förvisso också hatar, men som ändå är uthärdlig?

Jag genomled dock hans framträdande och tillhörande intervjuer. Jag tror att jag nådde lite mer förståelse angående mitt Willy-förakt:

1. Hans intensiva försök till att vara rolig.
Det här är jättejobbigt. Jag ser hur han verkligen ANSTRÄNGER sig för att säga någonting "vitsigt". Alla hans lustigheter är tillrättalagda och genomtänkta på ett ytterst motbjudande sätt.

2. Han är ju aldrig rolig.
När du tänker så förbannat länge kan väl det du får fram åtminstone vara lite småroligt? Är det för mycket begärt? Really?

3. Fel sammanhang. Alltid.
Jag tror att Willy är i fel forum. Ständigt. Vart han är ser han malplacerad ut. Han låter malplacerad. Han har haft fel ton och tempo i alla samtal han någonsin befunnit sig i.

Förstår ni nu? Förstår ni varför jag överhuvudtaget inte tål den här mannen?

Kommentarer
Postat av: Leia ♥

Ingen tanke som slagit mig, eftersom jag inte ser på bygglov eller lets dance :P

Postat av: FotobyDenise [O R D & F O T O]

Hej, vilken fin blogg du har:D Du får gärna kika in min, där skriver jag om min tonåringsvardag med skilda föräldrar samtidigt som jag lägger in en HEL DEL bilder. Jag älskar att fota och blogga, kan det bli bättre? Så kika in och då kanske du kan lägga till mig på bloglovin om du gillar bloggen(A). Blir sååååå glad för alla kommentarer!<3

Tack i förhand.

/Denise

2010-01-10 @ 12:23:21
URL: http://fotobydenise.blogg.se/
Postat av: Louise

men.. stackarn.. :(

2010-01-10 @ 17:33:26
URL: http://lphant.blogg.se/
Postat av: Therese

Louise:

Jag hoppas att det är mig det är synd om. I'm mainly the victim here...

2010-01-11 @ 07:46:05
URL: http://tereezu.blogg.se/
Postat av: trace

ååååh uppdatera. ^^

2010-01-17 @ 14:51:58
URL: http://dramaticplans.blogg.se/
Postat av: sofie

hahahahahahahaahahahahaha!

2010-01-17 @ 20:25:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback