20

Först och främst - Angående gårdagen, tack för alla fina gratulationer via sms, Facebook och dylikt. Ni är fantastiska. Jag har givetvis invigt Systembolaget, jag köpte en fin likör och log som ett fån när killen i kassan sa grattis. Nu är det alltså fritt fram för mitt skåpsupande.

Hursomhelst. Jag funderade över bloggandet. Jag har bloggat på den här bloggen i tre år nu. Mest värdelös skit, men ibland tycker jag att jag är jätterolig. Jag har rent allmänt ett paradoxalt och ångestladdat förhållande till den här bloggen. Ibland läser jag något inlägg som är just tre år gammalt och tycker att jag är helt hysteriskt underhållande. Bara 17 år och så förbannat rolig! Ibland läser jag vilket inlägg som helst och hatar mig själv så oerhört mycket att det gör fysiskt ont. Det kan handla om värdelösa stavfel, ordval, meningsuppbyggnadar eller så är det bara ett kasst inlägg.

Innan den här bloggen existerade bloggade jag på Lunarstorm. Just det. Det var på den tiden. På Lunarstorm hette jag väldigt länge Tee_Me coolt nog. Sedan betalade jag typ tjugo spänn för att byta namn. Ja, ni hörde rätt. Jag betalade. Ens namn på Lunar var ju sååååå viktigt. Vad bytte jag till, undrar ni då. Jo, FALLACIOUS. That was my name. I versaler för övrigt. Hette man något i versaler var man lite alternativ/emo och allmänt häftig.

Jag har sparat några blogginlägg därifrån som jag ska leta fram som en liten gåva till er. Dock får det bli nästa gång jag är hemma, då jag har bytt dator ett par gånger sedan dess. Poängen är i alla fall att dessa blogginlägg inte alls var särskilt bra. Allt var skrivet hux flux i små bokstäver och det var mest bara interna skämt mellan mig och Tracy. Roligt såhär i efterhand, givetvis.

På Lunar hade man även ett Galleri. Där laddade man upp lite festbilder och bilder på Super Mario-spel. I alla fall om man var lika nördiga som jag och Tracy. Kanske inte så troligt. Jag ska även söka upp dessa bilder. Tror jag. Om jag vågar.

Nåväl. Det här var mest bara lite saker jag kom att tänka på nu. Men apropå Super Mario och nördighet, det finns faktiskt en person som har klarat ut det infernaliskt svårkonstruerade Super Mario Bros. 3. Jag har också äran att känna den här personen. Har ni frågor eller dylikt om detta kan ni vända er
hit.

Kommentarer
Postat av: trace

haha, de blogginläggen var inte ok. det var typ bara jag som kunde uppskatta dem.Och ja, jag förstår att det finns många frågor angående min bedrift igår. ler nöjt

Postat av: e

vet känslan kring bloggen.

fan vad kul jag är. vem är jag? jag är fan helt störd, att jag inte skäms över mig själv? fan vad kul jag är.

2010-02-01 @ 17:33:17
URL: http://egocentrico.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback