Livet: 1 - Jag: 0

Jag har inte haft pengar på väldigt länge. Jag får inte pengar från CSN förrän jag har registrerat mig på programmet för vårterminen. Det kunde jag inte göra förrän den 25:e januari. Det vill säga i dag. Jag satt därför och väntade på att klockan skulle bli tolv. Jag. Behöver. Pengar. Nu. Nu. NU.

Jag vet att jag pratade med
Erik precis efter jul och hävdade att jag aldrig kände mig fattig, trots att jag var student. Det var sant då. Jag önskar att jag inte hade sagt så. Jag retade tydligen upp ekonomiguden rätt rejält. Jag har aldrig i hela mitt liv varit så extremt fattig som jag har varit den här månaden. Nudlar och bönor. Korv och lite gammal pasta. Ketchup var för dyrt. Jag har aldrig behövt pengarna från CSN så förbannat mycket som nu. Jag trodde att de skulle komma den 18:e. Surprise! Det skulle dröja ännu en vecka. En vecka med femtio spänn på fickan. U-n-d-e-r-b-a-r-t.

Hursomhelst. Nutid. Jag satt och väntade ivrigt på att få registrera mig på programmet. Ju fortare man gjorde det desto fortare ramlar pengarna in på kontot. Jag har väntat så länge på den här dagen. På klockslaget. Jag har legat i min säng och haft ångest och våndor. Väntat i nattsvart misär. 25:e januari, kl. 00.01. Tidpunkten då allt skulle vända.

Vad möter jag?

"Studentportalen ligger nere pga nattlig backup"

Jag blir inte arg över detta. Nej. Inte alls. Jag skrattar. Ett galet skratt. Som en dåre sitter jag och ler och skrattar högt. Högre. Vägrar att bli förvånad. Skrattar som en mentalpatient.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.

Kommentarer
Postat av: Louise

åh.. :'(

Postat av: erk - också fattig

mmmmmm jag visste att det skulle komma till slut. det gör det alltid.. har jag hört.

2010-01-27 @ 00:15:43
URL: http://egocentrico.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback