Skinkmacka

Jag, Maja och Linn såg Sherlock Holmes på bio. Den var fantastiskt bra. Rekommenderas!

Hur som helst. När jag gick hem såg jag en märklig sak utanför vår dörr. I snön. En skinkmacka! En väldigt prydlig skinkmacka. En limpskiva med smör och två skinkbitar. Den låg i snön bara! Inser ni hur absurt det här är? Vem fan tappar en skinkmacka? Eller nej, vem fan placerar högst medvetet ut en skinkmacka i snön utanför ett bostadsrättshus?

Jag försökte att fota spektaklet med min mobil, men bilden blev dålig. Den ger inte situationens besynnerlighet rättvisa. Jag skulle kunna gå ut och fota med min riktiga kamera, men det är 25 minusgrader, så jag avstår tyvärr. Jag försökte faktiskt att googla fram något liknande bara för att ni skulle få se. Jag skrev "skinkmacka + snö". Inga träffar. Vet ni varför?

FÖR ATT DET HÄR ÄR EN UNIK OCH BISARR SITUATION.

Kommentarer
Postat av: Mickan

Åh jag vill se Sherlock holmes var Jude Law het i den? Hahaha! ööh fy fasen va mysko att lämna en skinkmacka i snön. Kanske ha tappat den? :P

Postat av: Lia ☆ Keep it real

Hahhaa wtf, en skinkmacka...? Fan vad snopet liksom!

2010-01-06 @ 13:03:39
URL: http://wazup.blogg.se/
Postat av: Anonym

Kika in in min blogg, tror du kommer gilla den! :DJust nu pågår även bloppis i min blogg.

/vivvi

2010-01-06 @ 14:11:12
Postat av: Katten

Tja Vivvi,Jag hatar dig./kattenps. nästa gång du skriver ett helt inlägg om att någon ska kolla in din blogg kanske det är bra om du även skriver adressen till den. Ärthjärna.

2010-01-06 @ 18:08:45
Postat av: Mickan

Hehehe :D oh my, då måste jag se den! Förstår hur det känns att ingen tycker saker och ting är konstiga :P Satt fasen i somras på en bänk inne i centrum (Halmstad) och garvade åt två nyckelpigor som bråkade och jagade varandra på mitt ben. Tyckte det va grymt konstigt :P

2010-01-07 @ 01:24:13
URL: http://mickanflickans.blogg.se/
Postat av: Therese

Lia:

Verkligen!Vivvi:

Varför tror du det? Du känner inte mig.Katten:

När kommer du hem? :)

2010-01-07 @ 01:30:42
URL: http://tereezu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback