Borde ni inte ha någon form av förmyndare?

Jag funderade på att skriva om en sak väldigt länge. En sak som irriterade mig, eller nej, jag var snarare förundrad. Men jag avstod. Jag kände att jag inte ville belysa galenskapet, och ibland känns det som att det kanske bara är jag som är galen och alla andra är normala. Men hey, let's not open that door.

Nåväl. Tillbaka till saken jag ville blogga om. Det handlar om Alex Schulmans blogg. Jag har kommit fram till slutsatsen att jag inte kan låta denna galenskap få härja fritt. Jag måste åtminstone kommentera eländet. Inte bloggen givetvis, den är lika briljant som alltid. Utan kommentarerna. Kommentarerna som verkar komma direkt i från nionde kretsen av Dantes blogginferno. (Parantes: Jag blir genuint ledsen när folk inte förstår när jag refererar till Dantes inferno.)

Alltså. För ett par dagar sedan skrev Alex det
HÄR inlägget. Inlägget var identiskt med ett han hade postat några dagar tidigare. Men ifall man läser själva inlägget förstår man givetvis att det är det som är meningen. POÄNGEN är att inlägget ska komma två gånger kort efter varandra. Man behöver alltså bara vara hyfsat läskunnig för att förstå ironin. Men eftersom att Alexander har haft den överjävliga oturen att bli belönad med de största dårarna som kan konsten att manövrera en dator lyder vissa kommentarer såhär:

"du upprepar saker du har skrivit numera????"

"Kör du shuffle på gamla inlägg??"

"Tredje gången du skriver detta sen jag började läsa bloggen, du är ett skämt!!"

Jag har sagt det förut, men jag säger det igen, människor som inte förstår solklar ironi skrämmer mig mest i hela världen. Just oförmågan att kunna läsa av nyanser och timing är så jävla obehaglig. Föds vissa människor utan det eller vad? Det är skrämmande. Jag får psykopatfeelings av människor som är på det här sättet.

Men ja. Alex Schulmans kommenterare. Anna, Tomas och Filip som har skrivit ovanstående kommentarer. Vilka hjältar de är! Jag tänker mycket på dem nuförtiden. Jag undrar så hur de ser ut. Vad de gör. Vad de har för jobb. Om de kan knyta sina egna skosnören och så vidare.

Kommentarer
Postat av: trace

haha älskar stalkerkänslorna du får mot slutet. haha :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback