Varför vill ingen se Sex and the city 2 med mig på bio?

Nu tänker jag lägga min tid på att diskutera en tv-serie. Nämligen Sex and the city. Innan ni dömer mig allt för hårt, kan ni ta i beaktande att jag läser en sommarkurs just nu som handlar om socologi med populärkultur som inriktning.

Nåväl. Det som diskuteras flitigast i samband med denna serie är vem Carrie borde vara tillsammans med. Rationell, logisk och romantisk som jag är förstår jag givetvis att det är Mr. Big. Men det finns alltså människor som envist hävdar att det i stället är Aidan hon borde spendera framtiden tillsammans med. Det är i regel samma människor som har kaviar på sina ostmackor och anser att Erik och Mackan beter sig spontant och otvunget framför tv-kameror. Kompletta dårar med andra ord.

Let's break it down for you: Aidan älskar att vara ute i naturen, bygga saker och äta flottiga kycklingvingar med händerna. Carrie älskar staden, utelivet och alldeles för höga skor. Till och med en blind människa kan se att Hitler och Moder Teresa skulle vara ett bättre par.

Denna extrema mismatching blir löjligt tydlig när Carrie (efter mycket om och men) följer med till Aidans stuga och trippar där omkring i lervällingar med Jimmy Choo-skor för åtta lax. Det här är manusförfattarnas övertydliga sätt att visa: Det här är FEL. Dessa människor passar verkligen inte ihop. Nu skriver vi ut Aidan ur manus. För alltid.

Men Aidan är ju väldigt snäll. Något som verkar vara det enda argumentet som människor tar till för att förespråka karln. Men det spelar ju givetvis ingen roll. Man kan inte vara tillsammans med någon bara för att han är snäll. Det behövs lite mer.

Nåväl. Mr. Big? Han är ju lite av ett svin av och till. Men hallå, alla ni Aidan-lovers, ni faller ju alltid själva för svinet i verkliga livet. Varför är det så? Jo, för att man dras till sådana. För att det är påfrestande, jobbigt, intensivt men samtidigt fantastiskt. För att ibland är man helt enkelt gjorda för varandra ändå. Trots allt on and off-ande. För att det är jobbigt att vara kär. Och det är förmodligen ännu jobbigare att vara kär i någon som är väldigt lik en själv. Och någon som är lite dum i huvudet. Men det är vi ju alla.

Där har ni det. Och ifaaall nu Carrie mot förmodan skulle ha någon annan än Mr. Big så var Berger nummer två på listan. De var ett fint författarpar.

Avslutande fråga: Finns det något mer tillfredsställande än att analysera fiktiva relationer?

Kommentarer
Postat av: charlotte

kom till umeå så ser jag filmen med dig!jag fnissade förövrigt ihjäl mig angående the aidian-lovers med erik och mackan och kaviaren! Du är bäst TezZo, du kommer bli större än schulman!

2010-06-08 @ 01:33:22
Postat av: trace

love it! jag är lite pro-berger faktiskt, men jag vet inte varför.

Postat av: Therese

charlotte:

finaste duuu! lätt att jag kommer till ume och ser på lite bio.trace:

:) jag med. jag gillade verkligen honom. eller jag tyckte att de var ett fint par.

2010-06-09 @ 22:19:11
URL: http://tereezu.blogg.se/
Postat av: CAREYWynn30

I think that noting can be as safe as custom writing firm. Futhermore, you cannot worry about your privat information when buy fast essay. Your academic career relies on your choice only.

2012-04-06 @ 08:06:51
URL: http://www.bestwritingservice.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback